2012. évi közhasznúsági jelentés

HUNCUT KKE 8172 Balatonakarattya Szabadság ut 25

2012 évi mérlegbeszámoló melléklete:

-árbevétel:                       248000.- Ft

tagdíj :                              66000.- Ft

össz bevétel:                    314000.- Ft

-árubeszerzés:                      107134.- tagok között szétosztva

-2011-es év letárkészlet .     122716.- értékesitésre felhasználva

költségek:

-irodaszer:                             5210.- Ft

-folyóirat:                                 600.-Ft

-postaktg                              30660.-Ft

-grafikusi szolg.                     3810.-Ft

-üzleti szervezés:                 95000.-Ft

-2011évi könyv.dij              25000.-Ft

-inform szolg.                      12573.-Ft

-bankktg                                  508.-Ft

össz ktg                              173361.-Ft

2012.12.31-én záró pénzkészlet:             11774-Ft

záró banki egyenleg :             17144.-Ft

Az Egyesület 2012-es évi mérleg szerinti eredmény/veszteség:   -80126.-FT

2012Közhasznúsági melléklet8172 Balatonakarattya, Szabadság út 25″HUN-niai CUkorzacskó-gyűjtők Társasága”Kulturális közhasznú Egyesület19/01/4. PK 60.179/2009/519 Veszprémi Törvényszék18001415-1-19Nyilvántartási szám:Bejegyző határozat száma:Törvényszék:Adószám:

[EsBo program]HUNCUT KKE Közhasznúsági melléklet6. Közhasznú jogállás megállapításához szükséges alapadatokÖsszesen: 0 0NINCS JUTTATÁS 0 0Tisztség (1000HUF) Előző év Tárgyév5. Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatásÖsszesen: 0 107AZ EGYESÜLETI TAGOK KÖZÖTT 0 107Megnevezés (1000HUF) Előző év Tárgyév4. Cél szerinti juttatások kimutatásaÖsszesen: 121leltár készlet 121 értékesítésFelhasználás céljaértékeMegnevezés (1000HUF) Vegyonelem3. Közhasznú tevékenység érdekében felhasznált vagyon kimutatásateljesíteni, így az egyesület logójával ellátott cukrok a fél világot bejárták.cukorsort kiadni.Az egyesület Szlovéniába látogatott egy ottani cukorüzembe. Külsőmegrendeléseket tudtunkSikerült saját forrásból egy Magyarországot népszerűsítő hagyományos nemzeti népi motívumokat bemutatóKözhasznú tevékenység főbb eredményeiKözhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 15Közhasznú tevékenység célcsoportja: valamennyi magyar állampolgárkultúrális tevékenység, egyesületjogszabályhely:Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat,Közhasznú tevékenység megnevezése: kávécukor zacskó múltjának feltárása, megörzése,2.1. kávécukor zacskó múltjának feltárása, megörzése,2. Közhasznú tevékenységek bemutatásaA tárgyévi alapcél szerinti tevékenység árbevétele 248000,- volt.1. Tárgyévben végzett alapcél szerinti tevékenységek bemutatásaOldal: 2

[EsBo program]HUNCUT KKE Közhasznúsági mellékletEctv. 32.par.(5) c) [(L1+L2)/2 >= 10 fő] X 0Ectv. 32.par.(5) b) [(J1+J2)/(H1+H2) >= 0,5] X 0.83Ectv. 32.par.(5) a) [(C1+C2)/(G1+G2) >= 0,02] X 0.00Társadalmi támogatottság mutatóiEctv. 32.par.(4) c) [(I1+I2-A1-A2)/(H1+H2) >= 0,25] X 0.17Ectv. 32.par.(4) b) [K1+K2 >= 0] X 0Ectv. 32.par.(4) a) [(B1+B2)/2 > 1.000.000,-Ft] X 542Erőforrás-ellátottság mutatóiIgen Nem ÉrtékeMutató teljesítése7. Erőforrás-ellátottság és Társadalmi támogatottság mutatói0 0trv.-nek megfelelően) (fő)személyek száma (a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII.L. A szervezet munkájában közreműködő közérdekű önkéntes tevékenységet végzőK. Adózott eredmény 0 0J. Közhasznú tevékenység ráfordításai 555 296I. Személyi jellegű kiadás 172 0ebből:H. Összes ráfordítás (kiadás) 727 296G. Korrigált árbevétel [B-(C+D+E+F)] 201 670 0támogatásF. Az Európai Unió strukturális alapjaiból, illetve a Kohéziós Alapból nyújtottE. Normatív támogatás 0 0D. Közszolgáltatási bevétel 568 2480 0felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. trv. alapján átutalt összegC. A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerintiebből:B. Éves összes bevétel 769 315Alapadatok (1000HUF) Előző év TárgyévOldal: 3

FacebookTwitterGoogle+

Vélemény, hozzászólás?