Jó hangulatban régi tagokkal a Csészényi Kávézóban

“016 november 14-re Pálfi Józsefné szervezésében Horváth Olgi kedvéért megismételtük az őszi találkozónkat! Helyszíne a honlapunkon is meghirdetett nagyon hangulatos (már többször igénybe vett) kávézócska. Kovács Anna, Nagy Istvánné és a Karolin, mint régi tagok izgatott kíváncsisággal jelentek meg. Érdeklődve hallgatták az esetleges tagdíj csökkentésről szóló beszélgetésünket, ami a nyugdíjasokat illetné meg. Az elnökség többségi véleménye az volt, hogy a közgyűlés elé terjesztjük a féltagdíjat a nyugdíjasok részére, amely teljes jögú tagsággal járna. A tavaszi közgyűlés után remélhetőleg ismét növekedni fog a tagságunk száma.

Apropó, tagság és növekedés. Új tagot is üdvözölhettünk Papp Andrea személyében, aki már a 2017 évi tagdíjat be is fizette iziben ott a helyszínen!

Másik érdekes téma volt, mi legyen az új sorozatainkon.

Magyar cukorgyárak,

Hungarikumok,

Magyar gyógyfürdők, (azt is esetleg bontva két sorra, a régiek és a maiak, sőt esetleg a budapestiek, vidékiek is felmerült mint bontási lehetőség)

Magyar világörökségi helyszínek……

No nem panaszkodhatunk, ötletekben nem szűkölködünk.

Ja és egy vázlatot Kovács István elnök bemutatott a magyar Nobel-díjasok sorral kapcsolatban. A 13 Nobel-díjas közül 8 férne a milánói gyártónk sorozatába.

Készült egy csoportkép a megjelent 14 gyűjtőről (ami szokatlanul nagy létszámnak tekinthető)

FacebookTwitterGoogle+

Hozzászólások

Jó hangulatban régi tagokkal a Csészényi Kávézóban — 1 hozzászólás

  1. Tényleg nagyon sokan voltunk és jó hangulatban telt el a délelőtt !!! Sok-sok cukorral gyarapodott mindenki , jókat beszélgettünk !
    Mindennel egyetértek , de nem csak az Olgi kedvéért repetáztunk !!!
    Többen is hiányoztak az őszi börzéről ….

Vélemény, hozzászólás?