Érdekességek a folytatásban

Újra csatlakoztam, hátha megy zökkenőmentesen tovább a dolog.

Ennek fehér változata a nyomtatott de még nem töltött, vágott papírtekercsről köszönt rám.

Köztük van a fehér Aquncum barna változata és két új, a Vespresso és a Forest Hill cukrok.

Nekem ez is új logó és név és cuki, “Ice café”.

Osztrák megrendelésre készült “Jamila Coffee”. Gondolom Ti is látjátok, hogy a Sugarstar azóta is visszatérő megrendelője a GP-nek.

Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy az első igazán svéd cukromat a Golden Pack fogja gyártani. 🙂

Ez a Majorka cukorpapír is csupán lapon van meg, kész cukrom nincs belőle, de ha valaki arrafelé jár, kérem szerezzen mindenkinek bőven belőle!

A kék-piros Sodexo után itt az új, csak piros!

Erre a cukorzacskóra mondhatjuk, hogy elegánsan üres, de egy jól-menő szállodánál sajnálom, amikor ilyen minimal-art stílusban adnak ki cukrot!

Nos a mai cikkeim végére hagytam egy remek hírt. Az összeget még nem javasolta megmondani a könyvelőnk, de a NAV visszaigazolta, hogy sok sok pénzünk lesz az 1%-okból. Feltétele van, még változhat is, annyit azért elárulok és megköszönöm ezúton is mindenkinek aki érdemben ebben cselekedett, hogy százezret közelíti az összeg.

Szeretnék egy Balatoni vitorlások sort készíttetni a GP-vel, felhasználva a múltkori HUNCUT logós hátoldalt. Eben a ráció az lenne, hogy ha a Balaton parti vendéglátó helyeket, rendezvényeket megkörnyékezem, s lenne tíz vitorlásnak gazdája, akkor azok hátoldalán magukat hirdethetnék az örökbefogadó cégek. Ez újabb sort, esetleg sorokat jelentene.

Kérem lelkes olvasóim hozzászólását!

FacebookTwitterGoogle+

Vélemény, hozzászólás?