Dr.Berze István új tagunk meglepetése!

Bizony meglepődtem a kis-csomag láttán, ami ma érkezett.

40 darab bizonyára féltett csereanyagát küldte el István. Ezúton is kifejezem hálámat, amiért igyekezett olyanokat keresgélni ami nálam hátha nincsenek meg. Megnyugtatásul közlöm, majd 50 %-os a találati eredmény!!! 19 db eddig még nálam nem regisztrált volt közte. A legérdekesebbeket bemutatom, egyben segítséget kérek a többi gyűjtőtárstól. A kapott cukrok között találtam egy osztrák stick sort, mely feltételezésem szerint több részből áll, de nem tudok bizonyosságot róla. Kinek van erről infója?

Osztrákoktól szokatlan faragatlansággal gyártott divatos ruhákba öltözött hölgyeket ábrázoló sornál a stick-kek csomagolása félbevágja a képet. Azért talán látjátok!

Másik érdekes ez a szintén osztráknak tippelt “Walzer álom” cuki.

Amit most mutatok, meggyőződésem volt, hogy már megvan a gyűjteményemben, de hiába néztem a GP katalógusom, nem találtam. Azért még kutakodom, de ez a kistelepülés, mint “Göd” nem valószínű, hogy megvan. Lehet, hogy Budapesti felirattal láttam.

Örömömre szolgálna, ha ily módon időnként Ti is feltennétek mi az aminek éppen örültök!

Végül egy érdekességről számolnék be, amit a Balatonfüreden székelő Kürtő Bt.-nél dolgozó szakértő kolléganőtől kaptam. A cukrot mint olvashatjátok egy balatonfüredi étterem rendelte, érzésem szerint valamelyik olasz cukorgyártótól. Nagyon hasonlít a már múltkor látott és beszerzett Cafe con Affetto nevű cukorhoz. Abból kértem többet is ha kell valakinek.

Sajnos már nincs a Borcsa Étteremnek ebből a cukorból, így ha valaki látja vagy tud szerezni, örüljön neki!

 

FacebookTwitterGoogle+

Vélemény, hozzászólás?