Egy kiállítás (pillanat) képei

A balatonkenesei Turinform Iroda (Kelemen Viktória) jóvoltából, egy belépési lehetőséget kaptam, a 2011 márciusi Utazás Kiállításra, mely a Hungexpo területén volt. Alapvető célom az volt, hogy minél több vállalkozást megkeresve az esztétikus kávécukor, esetleg sorozatok létezéséről informáljam őket, ha még nem hallottak róla, s lehetőleg az ilyenek készíttetéséhez az igényt felkeltsem bennük. Vittem 20 csomag kávécukorsort, az új névkártyákat, és bemutató albumokat. Egy elhagyatott, még aznap használatba nem vett standon kipakoltam, s így mint kiállító is lehetőségem volt a kapcsolatteremtésre. 4-5 személy állt meg előttem, akik azt mondták, hogy van cukorgyűjtő ismerősük! Szeretettel, s ajándékkal invitáltam közénk Őket, remélem hamarosan jelentkezni fognak.

Az AHU képviselőjével nem sikerült összejönnöm, s a Kastélyszállók Szövetségét képviselő úrtól nem kaptam névkártyát, s itt sikerült először beszélgetnem személyesen a Marina Port, és a Telekom Hotel egy egy illetékesével, de rajtuk kívül az alábbi szervezetek, vállalkozások képviselőjével volt alkalmam tárgyalni:

Remélem ezen tárgyalások egy része újabb cukormegrendelésbe fog végződni, és szaporítani tudjuk a cserélhető magyar sorozatokat!

A Marina Port nem vetette el a különdíjként esetleg felajánlható nyeremény éjszaka lehetőségét, de gondolom erről még tárgyalnunk kell!

Ez az egész egy kicsit, felkészülés volt a Kávé szakkiállításra!

FacebookTwitterGoogle+

Vélemény, hozzászólás?